Conify nieuwe reseller van dab

Conify nieuwe reseller van dab: Daten – Analysen & Beratung GmbH

Conify is een nieuwe partnership aangegaan met dab: Daten – Analysen & Beratung GmbH. Dab is een vooraanstaand Duits bedrijf gespecialiseerd in data extractie en gestandaardiseerde data-analyses voor SAP®. De focus ligt op internal audit. Deze strategische samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor beide bedrijven, met als doel om gezamenlijk innovatieve oplossingen aan te bieden aan klanten in de Benelux.

De teams van dab en Conify werken al jarenlang samen, beiden in hun rol als vertegenwoordiger van Diligent en ACL. Als onderdeel van de samenwerking zal Conify optreden als reseller van de producten en diensten van dab. Dit stelt Conify in staat om een breder scala aan analytische tools aan te bieden aan haar klanten, terwijl dab profiteert van het netwerk en de expertise van Conify om hun bereik te vergroten.

Dit partnerschap met dab: Daten – Analysen & Beratung GmbH stelt ons in staat om onze klanten een nog uitgebreidere suite van kant-en-klare analytische oplossingen aan te bieden, vooral voor klanten die SAP gebruiken“, aldus Marco Hill, directeur van Conify. “We zijn ervan overtuigd dat de combinatie van de technologie van dab en onze expertise op het gebied van data-analyse rond interne beheersing een krachtige combinatie zal vormen, waardoor we waarde kunnen toevoegen aan onze klanten en hen kunnen helpen om snel betere beslissingen te nemen op basis van data. En natuurlijk zien we kansen om de analyses te leggen onder onze GRC-oplossing HighBond.

Changing Data into Knowledge

De kern van dab is de analyse van gestructureerde data, voornamelijk afkomstig van SAP®. De innovatieve softwareoplossingen voor gestandaardiseerde data-analyse stellen klanten wereldwijd in staat om eenvoudig toegang te krijgen tot grote hoeveelheden data en deze vervolgens geautomatiseerd, snel, betrouwbaar en transparant om te zetten in onderbouwde kennis. De oplossingen van dab voegen waarde toe door datakwaliteit te verbeteren, procesverbeteringen te signaleren, risico’s transparant te maken of te verminderen, en een essentiële basis te creëren voor besluitvorming.

Oplossingen

Dab heeft verschillende oplossingen in huis zoals: dab:NeXus, dab:Link, dab:Exporter, dab:AnalyticSuite en de Diligent SAP connecto

dab:neXus: Het analyseren van data in een SAP®-omgeving levert unieke uitdagingen op, niet in de laatste plaats vanwege de grote hoeveelheid benodigde (technische) kennis. Dab:neXus veegt al deze uitdagingen van tafel! Deze end-to-end oplossing combineert data-toegang en -extractie met een zeer uitgebreide suite van voorgedefinieerde analyses middels SQL en de beoordeling van de gesignaleerde uitzonderingen in SAP® zelf.

dab:AnalyticSuite: Afhankelijk van de gekozen analyse(s) verzorgt de SAP®-gecertificeerde extractietool van dab moeiteloos en supersnel de extractie van de juiste tabellen en velden vanuit SAP naar een centrale en veilige plek op de server. Hierbij wordt, als je dat wenst, de data al tijdens de extractie geanonimiseerd of gepseudonimiseerd. Je gebruikt ACL® Analytics als krachtige engine voor het uitvoeren van de in dab:AnalyticSuite beschikbare analyses, welke je als ‘apps’ ziet.

Meer informatie?

Wil je meer te weten komen over hoe jij de oplossingen van dab zou kunnen inzetten binnen jouw organisatie? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Natuurlijk kan je ook meteen een meeting inplannen Marco Hill via onderstaande knop. Kies daarbij voor ‘Gratis data-analyse advies’.

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top