IMPLEMENTATIE

Implementatie & Projectondersteuning

Control, Comply, Innovate

ONZE SERVICES

Ieder bedrijf genereert data. Onze ervaren data-analisten, process mining specialisten en GRC-experts ondersteunen jou graag bij de implementatie van een van onze tools of met analyses om jouw data om te zetten in waardevolle inzichten! Of het hierbij nu gaat om risk & control management, audit management, analytics of procescontroles door middel van process mining, wij helpen je graag verder.

Op hoofdlijn bieden wij de volgende diensten aan:

  • Implementatie ondersteuning voor data-driven GRC, data-analyse en process mining
  • Projectondersteuning gericht op meer inzicht krijgen in de uitvoering van jouw processen, controls & risk management en audit management

Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je het landschap van data-analyse, process mining en GRC wat beter wilt begrijpen zodat je doelgericht ondersteuning kunt vragen. We verzorgen graag een workshop waarin we samen aan de slag gaan om juist op dit vlak onze kennis te delen.

  • Wij hebben een flexibel, ervaren team dat goed kan samenwerken met jouw professionals om hun doelen te bereiken

  • Wij werken met software die onze analyses versnellen, bijvoorbeeld door visuele weergaves

  • Wij bieden software-oplossingen die geen extra last creëren in jouw bestaande IT-landschap

  • Betrokkenheid, openheid, kennisdeling, eenvoud en innovatie zijn kernwoorden bij onze diensten

ComplianceBond

IMPLEMENTATIE ONDERSTEUNING

Wanneer je een van de door ons verkochte tools hebt aangeschaft wil je daar natuurlijk snel en op efficiënt wijze mee aan de slag. Wij ondersteunen je graag bij het installeren en in gebruik nemen van de software. Zo zorgen we samen voor een vliegende start binnen jouw organisatie. Zoals men zegt: "Een goed begin is het halve werk."

Wij bieden o.a. voor de volgende softwareoplossingen implementatie ondersteuning:

ONDERSTEUNING

Wij bieden ondersteuning aan op diverse gebieden en op diverse manieren, afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgever.

Controls & Risk management; het continu monitoren van de werking van controls op basis van data om daarbij behorende risico's te beheersen binnen jouw organisatie. Onze specialisten met kennis en passie voor data-driven GRC helpen je graag de werking van jouw controls op basis van data inzichtelijk te krijgen. 

Audit management; steeds meer auditafdelingen willen met een krachtig gereedschap in hun hand aan de slag. Is de tijd van lange auditrapporten voor jou voorbij en wil je vooral jouw 'story of the audit' kort en bondig voor het voetlicht brengen? Dan helpen we je daar graag mee. Van strategisch risico, naar audit universe, naar auditplan. Koppeling van controls aan analyseresultaten. Volgen van jouw observaties of bevindingen door middel van action trackers.

Onze Process Mining ondersteuning vindt vaak plaats op het vlak van process compliance; komt de werkelijke uitvoering van het proces overeen met de procesbeschrijving, worden bepaalde controls (altijd) uitgevoerd en wordt bijvoorbeeld de functiescheiding niet doorbroken. Maar ook op het vlak van procesverbeteringen kunnen wij opdrachtgevers uitstekend ondersteunen. Waar in het proces zitten bottlenecks of rework. We identificeren mogelijke verbeterpunten, maar ook eventuele kansen voor de inzet van RPA.

Projectondersteuning

Klik op een van de onderwerpen hieronder om meer te lezen over hoe wij jou en jouw team zouden kunnen ondersteunen door middel van data-analyse, process mining of data-driven GRC op dat specifieke gebied. Staat het onderwerp waarover jij eens met ons zou willen sparren over een data-driven aanpak hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

alex-litvin-MAYsdoYpGuk-unsplash (1)

Audit Management

Minit

Control Monitoring met Process Mining

Control and Risk Monitoring

Control & Risk Monitoring

Conify Data to GRC Dashboards

Data2GRC

Scroll to Top