Nieuwe training: Visual Analytics met Power BI

Nieuwe training: Visual Analytics met Power BI

Conify  heeft een nieuwe training geïntroduceerd: Visual Analytics met Power BI. Deze training van een halve dag is ontworpen voor professionals vanuit verschillende niveaus en disciplines als (internal) audit, risk en finance die geïnteresseerd zijn in het verbeteren van hun vaardigheden op het gebied van datavisualisatie.

Tijdens de training leren deelnemers hoe ze de mogelijkheden van Power BI als datavisualisatiesoftware kunnen gebruiken om analyseresultaten effectief te visualiseren en communiceren zodat die kunnen bijdragen aan het nemen van beter onderbouwde beslissingen.

De training is sterk praktisch van aard en biedt hands-on opdrachten om de essentiële concepten van datavisualisatie in de praktijk toe te passen aan de hand van een casestudy.

Na afronding van de training zullen deelnemers vertrouwd zijn met de basisbeginselen rond datavisualisatie en de belangrijkste basisconcepten en -functies van Power BI. Deze kennis kunnen zij vervolgens gebruiken voor hun eigen analyses om resultaten te visualiseren en te delen met belanghebbenden binnen hun organisatie.

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top