Diligent Modern Governance Summit

Modern Governance Summit 2023 van Diligent: Hét evenement voor innovatie en bestuurlijke transformatie

Orlando zal het toneel zijn voor de langverwachte Modern Governance Summit 2023, georganiseerd door Diligent, de wereldleider op het gebied van moderne governance oplossingen. Van 13 tot 15 september 2023 zullen professionals op het gebied van bestuur, risicobeheer en compliance samenkomen in het Signia by Hilton Orlando Bonnet Creek Resort om de toekomst van modern governance vorm te geven.

De Modern Governance Summit heeft zich in de afgelopen jaren gevestigd als een toonaangevend evenement in de branche. De editie van 2023 belooft een nog groter succes te worden. Met een indrukwekkende reeks van invloedrijke sprekers (CEO IIA, VP Google Cloud, etc.), peers en Diligent teamleden biedt het evenement een unieke gelegenheid om te leren, te netwerken en inspiratie op te doen.

De deelnemers kunnen uitkijken naar boeiende keynotes van vooraanstaande experts uit diverse sectoren. Deze sprekers zullen hun inzichten delen over de nieuwste trends en uitdagingen op het gebied van modern governance en de cruciale rol die technologie speelt bij het verbeteren van bestuursprocessen. Daarnaast zit deze drie-daagse vol interessant training en breakout sessies.

Aanmelden of meer informatie

Aanmelden voor dit event kan vanaf nu via: https://www.diligent.com/modern-governance-summit/

Meer informatie over de Modern Governance Summit 2023? Bekijk dan de brochure:

 

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top