About

Over
Conify

Control, Comply, Innovate

Over ons

Transparantie en betrouwbaarheid zijn kernwaarden voor Conify. We helpen onze opdrachtgevers om op transparante en betrouwbare wijze over processen te rapporteren. Wij geloven dat transparantie gerealiseerd kan worden door technologie op een juiste wijze in te zetten. Allereerst voor het beheersen van risico’s. En vanuit een goede risicobeheersing maakt technologie de weg vrij naar groei. Wij geloven dat transparantie en betrouwbaarheid helpen bij groei. Wij geloven dat ze versterkend werken in de ontwikkeling van organisaties. Het zijn belangrijke hulpmiddelen bij control en compliance vraagstukken.

Conify helpt organisaties door technologie in te zetten voor risicobeheersing. Juist door technologie op de juiste wijze in te zetten helpen wij organisaties processen te monitoren. Zodanig dat op een betrouwbare wijze gerapporteerd kan worden over het behalen van doelen en het voldoen aan regelgeving. Voor ons zijn transparantie en betrouwbaarheid de sleutels tot duurzaam succes. We houden van technologie als hulpmiddel, gericht op groei en beheersing.

Wij doen een aantal beloftes:

  1. Het inzetten van technologie voor risicobeheersing helpt je te ontzorgen. Iedere dag inzicht in de status van control- en compliance activiteiten geeft je een middel om te sturen. We helpen je deze technologie in te zetten.
  2. Het gebruiken van je eigen data draagt bij aan inzicht in de risico's die je als organisatie loopt. Wij helpen je data te koppelen aan jouw beheersingsraamwerk.
  3. De data die je gebruikt voor het onderzoeken van incidenten gebruiken we om jouw controls doorlopend te monitoren.

Transparantie is de sleutel tot duurzaam succes. Daarom helpen wij organisaties op betrouwbare wijze te rapporteren over het behalen van doelen en het voldoen aan regelgeving. Dit doen we door technologie en data op de juiste wijze in te zetten waardoor risico's beter gemonitord worden en de organisatie kan groeien.  

Conify is een handelsnaam van Coney Solutions B.V. 

Logo Powered by Coney Solutions
Scroll to Top