ABOUT

Hoe wij
werken

HOE WIJ GRAAG WERKEN

We zijn in de basis geen lange termijn detacheerder, het is onze ambitie om met onze opdrachtgever een data-driven interne beheersingsomgeving op te zetten. We delen onze kennis zodat de opdrachtgever na onze inzet zelf op continue basis inzicht heeft in de effectiviteit van controls, de beheersing van risico's en naturlijk de uitzonderingen. Het is ons doel dat jij als opdrachtgever zelf met de resultaten van de analyses aan de slag kan. Soms om de resultaten te monitoren, liever om ook zelfstandig door te ontwikkelen. En waar nodig ondersteunen we graag bij een vervolgvraag!

We werken vanuit ons eigen DNA, met enthousiaste collega's die intensief intern zijn opgeleid, die voorzien van de nieuwste data-driven technologie jouw organisatie vooruit helpen. Mensen die graag kennis delen en jou beter maken. Binnen het Conifyteam beschikken we over kennis van data-analyse, process mining en data-driven GRC.

ITRMBond

SAMENWERKEN = SAMEN WERKEN

Ontzorgen
In onze eigen omgeving gebruiken we de nieuwste data-analyse, process mining en GRC software en hebben we beveiligde cliëntomgevingen ingericht.

Wij kunnen onze opdrachtgevers ontzorgen bij het traject van data ontsluiting, data validatie, data wrangling (preparations), het bouwen van analysescripts, visualisaties en uiteraard relevante rapportages. Dit laatste kan bijvoorbeeld via een PowerBI Dashboard of we sluiten aan op gewenste rapportageformat van onze opdrachtgever.

Meewerken
Er zijn ook opdrachtgevers die graag zien dat wij binnen lopende projecten, op klantlocatie, met inzet van Conifyspecialisten, flexibele ondersteuning bieden.

Voor ons team is dit geen enkel probleem, één dag in de week, in de maand, of meerdere dagen, wij passen ons aan en worden snel onderdeel van het team van onze opdrachtgevers. We brengen onze kennis mee, we kunnen onze tools meenemen of gebruiken de oplossingen van onze opdrachtgevers. 

Scroll to Top