Upcoming webinar in februari 2021

Upcoming webinar

In 2020 hebben wij een reeks succesvolle webinars verzorgd rond o.a. HighBond GRC en de nieuwste features in ACL Robotics (inclusief ACL15). Ook in 2021 verzorgen wij weer met regelmaat gratis webinars. Hierbij delen we onze kennis en laten we de mogelijkheden op het vlak van data-analyse, process mining en data-driven GRC zien. We hopen hiermee anderen op een laagdrempelige manier te kunnen blijven inspireren!

11 februari om 15u – De mogelijkheden van AuditBond

AuditBond omvat alle facetten die je van een flexibele audit management oplossing verwacht: van planning, risk assessments en fieldwork tot analytics, issue management en reporting. Ontworpen om de efficiëntie te verhogen middels de ingebouwde best practices, automatisering en herhaalbaarheid binnen de gehele audit workflow. Altijd al eens vrijblijvend meer willen weten over de mogelijkheden van AuditBond? Neem dan deel aan de 1-uur durende webinar over AuditBond op 11 februari om 15:00 uur verzorgt door onze eigen HighBond specialisten.

Interesse in onze gratis webinar?

Schrijf je dan door middel van onderstaande knop vrijblijvend in.

 

 

Meer informatie?

Wil je te weten komen of AuditBond (onderdeel van het HighBond software platform van Galvanize) voor jou de juiste oplossing is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en stel jouw vragen aan één van onze experts!

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top