11 februari – Webinar: ‘How to effectively use combined assurance’

Webinar: ‘How to effectively use combined assurance’ door Galvanize / IIA Zweden

Op donderdag 11 februari om 14:00 uur verzorgen Anil Jogani (Channel Manager bij Galvanize) en Johanna Bono (Head of Internal Audit bij AMF Pension) de 60 minuten durende webinar ‘How to effectively use combined assurance’.

De functies en bedrijfsonderdelen (zowel intern als extern) die assurance bieden werken naar een gemeenschappelijk doel, maar nog vaak afzonderlijk van elkaar. Het combined assurance model beoogt dit op te lossen door de activiteiten van verschillende assurance aanbieders op elkaar af te stemmen en hun werkzaamheden en rapportage te stroomlijnen.

In dit Engelstalige webinar wordt het combined assurance model geïntroduceerd, evenals de achtergrond hiervan, daarnaast worden de volgende vragen beantwoord:

* Welke business value levert Combined Assurance op?
* Wat zijn de uitdagingen bij de implementatie ervan?
* Hoe kunnen we het implementatieproces starten?
* Is er een blue print?

 

Over de sprekers
Anil Jogani – Channel Manager bij Galvanize

Anil Jogani is een senior executive met aanzienlijke internationale ervaring in de IT-industrie in het Verenigd Koninkrijk, India en Europa. Anil is een GRC, security, audit en ERP-software oplossing professional, Anil presenteert regelmatig op internationale evenementen en schrijft over de onderwerpen IT-governance, beveiliging, data privacy, audit en controle.

Johanna Bono – Head of Internal Audit bij AMF Pension

Johanna Bono is hoofd internal audit bij AMF Pension met meer dan tien jaar ervaring in het beheren en samenstellen van auditprojecten en het rapporteren van resultaten aan high level executives met een hoge mate van klantgerichtheid. Joahnna heeft bij een grote Scandinavische onderneming risicoanalyses uitgevoerd en een gedetailleerd proces beoordeeld. Johanna in het bezit van een internationale certificering.

 

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top