On demand webinar ACL 16.0

In deze on demand webinar ‘What’s new in ACL 16.0’ vertellen we meer over en demonstreren we de nieuwste functionaliteiten en verbeteren in ACL 16.0.

 

In de tweede helft van juni lanceerde Diligent de nieuwste versie van ACL Robotics, inclusief het flink uitgebreide ACL 16.0, met daarin onder andere:

  • 5 nieuwe ACLScript-commando’s voor toegang tot de HighBond API.
  • 13 nieuwe Data Connectors
  • Het EXPORT-commando: dit ondersteunt nu het uploaden van Analytics-tabellen als CSV-bestanden naar HighBond- of Workflow-robots.
  • Verbeterde prestaties van de SAP Connector.

Per 1 januari 2023 wordt de serveroplossing van ACL vervangen door een cloudoplossing middels HighBond. ACL 16 wordt niet officieel ondersteund voor het gebruik met de ACL serveroplossing. Het staat gebruikers vrij (eventueel naast ACL 16.0) eerdere versies van Analytics geïnstalleerd te houden.

Klanten met een ACL Robotics licentie kunnen de nieuwe versie van ACL Analytics downloaden via de Launchpad. Het is mogelijk ACL 16.0 naast een voorgaande versie van ACL te installeren.

Meer informatie over ACL 16.0?

Bekijk hier de volledige release notes van Diligent.

Wil je weten wat er nog meer mogelijk is met ACL 16.0, kijk dan eens op: ACL Robotics – Conify of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

Laat je persoonlijke gegevens achter om de on demand ACL 16.0 webinar te kunnen bekijken.

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top