Arbeidsintensieve controls automatiseren? Dat is Data2GRC

Arbeidsintensieve controls automatiseren? Dat is Data2GRC

 

Als implementatiepartner van verschillende oplossingen zien we een toenemende behoefte aan operationele data in de governance, risk en compliance oplossing. Het mooie, juist in deze hoek liggen geweldige kansen. Onze ondersteuning door middel van een praktische en gedegen aanpak waarbij we een aantal kritische of arbeidsintensieve controls automatiseren noemen wij Data2GRC.

Veel van onze sparringspartners geven aan ‘graag te willen maar niet te kunnen’. De juiste middelen zijn niet beschikbaar. Maar juist door dicht bij bestaande technologie te blijven is er veel meer mogelijk dan vaak gedacht. We maken gebruik van je huidige GRC-pakket, je huidige controls, je huidige BI-oplossing en je huidige data-extractie. Met de beschikbare ingrediënten en het juiste recept kunnen we een mooi gerecht serveren. Wij brengen de beschikbare middelen bij elkaar en gaan op basis hiervan aan de slag.

 

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top