Nieuwsbrief september 2021

CONIFY NIEUWSBRIEF SEPTEMBER 2021

In de Conify nieuwsbrief van september 2021:

 • Conify als nieuw label van Coney Solutions
 • Code Snippet
 • Diligent Leader in twee 2021 Gartner Magic Quadrants
 • Upcoming webinars
 • Nieuwe process mining oplossing
 • ACL Robotics classroom training
 • Vacatures

NIEUWS CONIFY ALS NIEUW LABEL VAN CONEY SOLUTIONS

In de afgelopen jaren is het analytics platform van ACL ontwikkeld tot een veelvuldig geprezen data-driven GRC-platform. Audit management, interne beheersing en data-analyse worden gecombineerd tot een krachtige oplossing. Voor ons tijd om meer nadruk te leggen op dit platform. Daarom hebben we in mei onder de vlag van Coney Solutions een nieuw label gelanceerd: Conify.

Met Conify helpen wij opdrachtgevers op transparante en betrouwbare wijze processen in de grip te houden en hierover te rapporteren. Hiervoor leveren wij software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC). Wij geloven dat technologieën als data-analyse en process mining een belangrijk hulpmiddel zijn bij GRC-vraagstukken.

Vanuit Coney Solutions blijven we ondersteuning leveren op het vlak van Advanced Analytics. Bijvoorbeeld bij datamigraties, datakwaliteit en procesverbetering met process mining. Tevens leveren wij software en training op het gebied van data-analyse en process mining.

CODE SNIPPET C02 – ACL APPEND command

We delen in iedere nieuwsbrief een stukje uit onze trukendoos onder de noemer Code Snippet! Denk aan concrete oplossingen voor dagelijkse uitdagingen die je tegenkomt wanneer je met data aan de slag bent.

Deze keer delen we graag een truc van onze senior data-analist Jeroen: Het betreft het ACL APPEND command waarmee je records uit meer dan twee (soort)gelijke tabellen kunt combineren door ze toe te voegen in één nieuwe tabel. De kracht zit erin dat je nu dus ook vele tabellen kunt combineren door middel van één stukje code.


 

DILIGENT LEADER IN TWEE 2021 GARTNER MAGIC QUADRANTS

Diligent heeft recent Galvanize (ACL) overgenomen. Diligent is met zijn IT Vendor Risk Management oplossing voor het vierde achtereenvolgende jaar benoemd tot Leader in 2021 Gartner® Magic Quadrant™ for IT Vendor Risk Management Tools. Tevens werd Diligent voor het vijfde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot een Leader in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Risk Management.

De erkenning komt na een jaar met diverse mijlpalen voor Diligent, waaronder de overname van Galvanize en Steele Compliance Solutions. Diligent wordt hiermee de toonaangevende SaaS-leverancier op het gebied van governance, risk en compliance.


EVENTS UPCOMPING WEBINARS

Onze collega’s Jeroen van Dijk en Mark Scheffer verzorgen op dinsdag 12 oktober van 15:00 tot 16:00 uur de webinar ‘Efficiënt ISO27001 compliance aantonen‘. Met een ISO27001 certificaat toont een organisatie aan dat het voldoet aan de eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Maar hoe kom je op efficiënte wijze tot het aantonen van ISO27001 compliance? Een Information Security Management System (ISMS) helpt hierbij. Tijdens dit webinar nemen we je mee door de mogelijkheden die HighBond van Galvanize biedt. We laten onder andere zien hoe HighBond je inzicht geeft in de werking van jouw risicobeheersingsmaatregelen en procesmaatregelen gericht op informatiebeveiliging. En hoe je middels de issue tracker in HighBond overzicht houdt op uitzonderingen en de opvolging hiervan.

Op donderdag 9 december van 14:00 tot 15:00 uur verzorgen wij de webinar ‘Slim beheersen van IT-risico’sAls je slim je IT-risico’s wilt managen, moet je eerst weten welke IT jij hebt. Denk aan servers, laptops, software, mobiele telefoons etc. Hoe kun je de bijbehorende risico’s beheersen? Welke controls dienen hiervoor te worden uitgevoerd? Tijdens deze webinar vertellen we meer over onze visie op het beheersen van IT-risico’s, het inzichtelijk maken van risicobeheersing door middel van een dashboard, en demonstreren we de mogelijkheden in ITRMBond van Galvanize. Van dagelijkse control uitvoering door middel van questionnaires, tot de resultaten hiervan gevisualiseerd in een storyboard.

Wil je deelnemen aan onze webinars? Schrijf je dan vrijblijvend in via onderstaande knop. Graag tot dan!


 

PROCESS MINING PROCESS DIAMOND ALS NIEUWE OPLOSSING
Onder de vlag van Conify hebben we een nieuwe process mining oplossing opgenomen in ons aanbod: Process Diamond. Waarom wij kiezen voor Process Diamond?
 • Process Mining for Everyone – het meest betaalbare process mining platform van topkwaliteit met verschillende licentiemodellen afhankelijk van jouw specifieke behoefte.
 • Het process mining algoritme van Process Diamond visualiseert automatisch de process flow en helpt bij het identificeren van rework, bypasses en de oorsprong van inefficiënties.
 • Met een paar muisklikken maak je inzichtelijk of jouw processen voldoen aan de vereiste procesmatige normen en voorschriften.
 • Een enterprise platform voor het analyseren, verbeteren en bewaken van prestaties en compliance van bedrijfsprocessen met geavanceerde mogelijkheden voor het opslaan en delen van procesmodellen en logs.

ACADEMY ACL ROBOTICS BASICS TRAINING
Voor onze ACL Robotics Basics classroom training op 18 en 19 november zijn nog voldoende plaatsen beschikbaar!

 

Leer in twee dagen de basics van ACL Robotics. ACL Robotics is speciaal ontworpen om audit, risk en compliance professionals te ondersteunen met het snel en gemakkelijk analyseren van (grote hoeveelheden) data. Tijdens de training ga je vooral aan de slag met het importeren, prepareren en analyseren van data. We nemen je kort mee door de mogelijkheden om resultaten te visualiseren door middel van storyboards.

Deelnemen? Schrijf je dan in via onderstaande button, voor meer informatie bekijk onze website of neem vrijblijvend contact op.

 

VACATURES JOIN OUR TEAM
Kom jij ons leuke team versterken? Op dit moment hebben we de volgende vacatures openstaan:
Staat jouw droomvacature hier op dit moment niet tussen, maar denk jij dat je een goede bijdrage zou kunnen leveren aan ons team? Stuur dan gerust jouw motivatiebrief en CV als open sollicitatie.
 

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top