Diligent leader in 2021 Gartner Magic Quadrant for IT Risk Management

Diligent leader in 2021 Gartner Magic Quadrant for IT Risk Management

Nadat Diligent recent werd benoemd tot leider in het 2021 Magic Quadrant voor IT Vendor Risk Management Tools is Diligent nu eveneens voor het vijfde opeenvolgende jaar uitgeroepen tot een Leader in het 2021 Gartner® Magic Quadrant™ voor IT Risk Management. Met de versnelde drang naar digitalisering als gevolg van de pandemie, zijn cybersecurity issues nu top of mind en is IT risk management een discussie op board-level geworden.

Het is voor organisaties van cruciaal belang om een flexibele oplossing te kiezen die een totaalbeeld van de risico’s biedt, zodat betere besluitvorming mogelijk is. IT risk management (ITRM) oplossingen zijn het antwoord. Ze geven een compleet beeld van de IT-risicopositie van een organisatie door functies zoals inventarisatie van assets, het in kaart brengen van vereisten, enquêtes, workflows en data analytics met elkaar te verbinden.

Het Gartner Magic Quadrant voor IT Risk Management is een jaarlijkse evaluatie van het concurrerende landschap voor de IT risk management-technologiemarkt. Gartner raadt aan dit rapport te gebruiken om de kansen en uitdagingen in het automatiseren van IT-risicobesluitvorming te evalueren. Download hier een gratis versie van het ITRM rapport en ontdek waar je op moet letten bij het selecteren van een IT risk management platform.

Lees hier meer over ITRMBond van Galvanize, een merk van Diligent, of neem contact met ons op om te bespreken of ITRMBond jou kan ondersteunen!

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top