Services

Implementatie ondersteuning

IMPLEMENTATIE ONDERSTEUNING

Wanneer je een van de door ons verkochte tools hebt aangeschaft wil je daar natuurlijk snel en op efficiënt wijze mee aan de slag. Wij ondersteunen je graag bij het installeren en in gebruik nemen van de software. Zo zorgen we samen voor een vliegende start binnen jouw organisatie. Zoals men zegt: "Een goed begin is het halve werk."

Wij bieden o.a. voor de volgende softwareoplossingen implementatie ondersteuning: GRC-platform HighBond (waaronder ACL Analytics) van Diligent, Data360® Analyze van Precisely, dab:neXus en dab:AnalyticSuite van dab, en Minit Process Mining van Microsoft.

  • Jouw team door onze implementatie ondersteuning snel aan de slag!

  • Laat onze experts de knelpunten tijdens een implementatie ondervangen

  • Einddoel is zelfvoorzienend in gebruik en toepassing van de software te zijn

Conify HighBond implementatie

HighBond GRC Platform

HighBond, het GRC-platform van Diligent, is opgebouwd uit verschillende modules (Bonds), die ieder een deel van de organizational governance bestrijken. Gezamenlijk vormen deze Bonds het collectieve HighBond GRC software platform. HighBond draait volledig in de cloud en is daarmee toekomstbestendig en eenvoudig in gebruik te nemen. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten om eventuele knelpunten tijdens de implementatie te ondervangen en het implementatietraject te versnellen. Ons doel is altijd om de klant te voorzien van een volledig functioneel systeem en de relevante training om in de toekomst zelfvoorzienend te zijn bij het gebruik en de toepassing van de HighBond software. 

ONZE GRC-IMPLEMENTATIE AANPAK

HighBond implementatie

dab:neXus & dab:AnalyticSuite

Als professional in het bredere GRC-domein realiseer je je hoe belangrijk het is om te kunnen bouwen op robuuste, data-gedreven analyses. SAP® maakt het leven wat dat betreft niet per se eenvoudiger, niet in de laatste plaats vanwege de grote hoeveelheid benodigde kennis. De experts van dab bieden hiervoor een fantastische oplossingen: dab:AnalyticSuite en Dab:neXus. Afhankelijk van de gekozen analyse(s) verzorgt de SAP®-gecertificeerde extractietool van dab moeiteloos en supersnel de extractie van de juiste tabellen en velden vanuit SAP naar een centrale en veilige plek op de server. Hierbij wordt, als je dat wenst, de data al tijdens de extractie geanonimiseerd of gepseudonimiseerd. Je gebruikt ACL® Analytics of SQL als krachtige engine voor het uitvoeren van de beschikbare analyses, welke je als ‘apps’ ziet.

Conify dab:nexus
Data360 implementatie

Data360® Analyze

Met Data360 Analyze van Precisely heeft de business analist of data-analist binnen jouw organisatie een tool in handen waarmee overzichtelijk data-analysevraagstukken kunnen worden uitgewerkt en stakeholders mee kunnen worden genomen door de gekozen aanpak. Data360®Analyze is beschikbaar in een desktop en server variant. Ook een gratis basislicentie voor de desktop behoort tot de mogelijkheden. Onze implementatiespecialisten denken graag met je mee over welke optie het best bij jouw organisatie en wensen past. Ons doel is altijd om jou te voorzien van een volledig functioneel systeem en de relevante training om in de toekomst zelfvoorzienend te zijn bij het gebruik en de toepassing van deze krachtige visuele data-analyse software. 

Minit process mining

Minit Process Mining van Microsoft bevat alle functionaliteit op het gebied van process mining. Onze implementatiespecialisten denken graag met je mee over welke inrichting het best bij jouw organisatie en wensen past. Ons doel is altijd om de klant te voorzien van een volledig functioneel systeem en de relevante training om in de toekomst zelfvoorzienend te zijn bij het gebruik en de toepassing van de Minit process mining software. 

Minit process mining microsoft
Scroll to Top