Services

Implementatie ondersteuning

IMPLEMENTATIE ONDERSTEUNING

Wanneer je een van de door ons verkochte tools hebt aangeschaft wil je daar natuurlijk snel en op efficiënt wijze mee aan de slag. Wij ondersteunen je graag bij het installeren en in gebruik nemen van de software. Zo zorgen we samen voor een vliegende start binnen jouw organisatie. Zoals men zegt: "Een goed begin is het halve werk."

Wij bieden o.a. voor de volgende softwareoplossingen implementatie ondersteuning: GRC-platform HighBond (waaronder ACL Robotics) van Diligent, Data360® Analyze van Precisely en Minit Process Mining van Microsoft.

  • Jouw team door onze implementatie ondersteuning snel aan de slag!

  • Laat onze experts de knelpunten tijdens een implementatie ondervangen

  • Einddoel is zelfvoorzienend in gebruik en toepassing van de software te zijn

Conify HighBond implementatie

HighBond GRC Platform

HighBond, het GRC-platform van Diligent, is opgebouwd uit verschillende modules (Bonds), die ieder een deel van de organizational governance bestrijken. Gezamenlijk vormen deze Bonds het collectieve HighBond GRC software platform. HighBond draait volledig in de cloud en is daarmee toekomstbestendig en eenvoudig in gebruik te nemen. Maak gebruik van de expertise van onze specialisten om eventuele knelpunten tijdens de implementatie te ondervangen en het implementatietraject te versnellen. Ons doel is altijd om de klant te voorzien van een volledig functioneel systeem en de relevante training om in de toekomst zelfvoorzienend te zijn bij het gebruik en de toepassing van de HighBond software. 

ONZE GRC-IMPLEMENTATIE AANPAK

HighBond implementatie

Data360® Analyze

Met Data360 Analyze van Precisely heeft de business analist of data-analist binnen jouw organisatie een tool in handen waarmee overzichtelijk data-analysevraagstukken kunnen worden uitgewerkt en stakeholders mee kunnen worden genomen door de gekozen aanpak. Data360®Analyze is beschikbaar in een desktop en server variant. Ook een gratis basislicentie voor de desktop behoort tot de mogelijkheden. Onze implementatiespecialisten denken graag met je mee over welke optie het best bij jouw organisatie en wensen past. Ons doel is altijd om jou te voorzien van een volledig functioneel systeem en de relevante training om in de toekomst zelfvoorzienend te zijn bij het gebruik en de toepassing van deze krachtige visuele data-analyse software. 

Data360 implementatie
Minit process mining microsoft

Minit process mining

Minit Process Mining van Microsoft bevat alle functionaliteit op het gebied van process mining. Onze implementatiespecialisten denken graag met je mee over welke inrichting het best bij jouw organisatie en wensen past. Ons doel is altijd om de klant te voorzien van een volledig functioneel systeem en de relevante training om in de toekomst zelfvoorzienend te zijn bij het gebruik en de toepassing van de Minit process mining software. 

Scroll to Top