SOFTWARE

Onze producten

Control, Comply, Innovate

ONZE SOFTWARE-OPLOSSINGEN

Wij leveren Governance, Risk en Compliance (GRC), data-analyse, process mining software. Stuk voor stuk oplossingen waarmee we organisaties 'data-gedreven' maken. Oplossingen die we ook inzetten in onze eigen praktijk en waarmee we veel ervaring hebben. Met deze oplossingen ondersteunen we audit-, risk- en compliance afdelingen.

Middels de HighBond GRC-oplossing van Diligent is het eenvoudig direct vanuit een risico, naar een control en onderliggende data-analyse te klikken. Bovendien een analyse op basis van data die voor meerdere doelgroepen binnen jouw organisatie gebruikt kan worden.

Met de process mining oplossing van Minit (tegenwoordig onderdeel van Microsoft) kan niet alleen inzicht worden gegeven in (afwijkingen van) het huidige proces, je kunt ook toekomstige scenario's simuleren en analyseren. Denk aan de impact van een verandering op de workload van je team.

De business analytics software van Precisely geeft de business analist of data-analist binnen jouw organisatie een tool in handen waarmee overzichtelijk data-analysevraagstukken kunnen worden uitgewerkt en stakeholders mee kunnen worden genomen door de gekozen aanpak. Data360® Analyze combineert data-integratie en data-analyse in één oplossing, waardoor je snel tot waardevolle inzichten komt.

Het analyseren van data in een SAP®-omgeving levert unieke uitdagingen op, niet in de laatste plaats vanwege de grote hoeveelheid benodigde (technische) kennis. De oplossingen van dab vegen al deze uitdagingen van tafel! Deze end-to-end oplossingen combineren data-toegang en -extractie met een zeer uitgebreide suite van voorgedefinieerde analyses en de beoordeling van de gesignaleerde uitzonderingen in SAP® zelf.

Scroll to Top