Galvanize is nu Diligent

Galvanize en Steele zijn vanaf 1 oktober 2021 Diligent

Governance, Risk & Compliance (GRC) in een platform

Diligent helpt bestuurders betere beslissingen te nemen door governance te moderniseren met behulp van technologie. Steele is pionier op het gebied van compliance en stelt organisaties in staat een ethische bedrijfscultuur op te bouwen. Galvanize‘s innovatieve benadering van risk management, audit en compliance maakt gebruik van robotic process automation. Dit stelt bestuurders in staat een organisatie op welbewuste wijze aan te sturen.

Met Steele en Galvanize erbij biedt Diligent bestuurders een samenhangend beeld van hun organisatie. Hierdoor kunnen bestuurders, managers en leidinggevenden op elk niveau in staat worden gesteld om te leiden met een doel. Niet alleen voor aandeelhouders, maar ook voor klanten, werknemers en de maatschappij.

Diligent is de leidende GRC SaaS aanbieder

Voor de bestuurders van vandaag is het halen van financiële cijfers niet langer voldoende. Stakeholders verwachten dat organisaties vooruitgang aantonen op het gebied van ESG (Environmental, Social & Governance) en tegelijkertijd niet-financiële maatstaven zoals risico, compliance, diversiteit en digitale transformatie beheren.

Het geïntegreerde GRC-platform van Diligent brengt de oplossingen van Diligent, Steele en Galvanize samen om management te voorzien van de inzichten die er het meest toe doen. Met hun gecombineerde capaciteiten hebben organisaties toegang tot inzichten om groei te stimuleren, winstgevender te zijn, de verwachtingen van stakeholders te overtreffen en doelgericht te leiden.

Over Diligent

Diligent heeft de moderne governance beweging gecreëerd. Als het toonaangevende GRC SaaS bedrijf, bedienen zij 1 miljoen gebruikers van meer dan 25.000 klanten over de hele wereld. Hun innovatieve platform geeft bestuurders een samenhangend beeld van governance, risk, compliance en ESG binnen hun organisatie. Diligent’s idee om de wereld te veranderen is door bestuurders de technologie, inzichten en connecties te geven die ze nodig hebben om meer impact te hebben en verantwoording af te leggen – “to lead with purpose“. Diligent’s medewerkers zijn gepassioneerde, slimme en creatieve mensen die niet alleen willen helpen om het softwarebedrijf van de toekomst te bouwen, maar die de wereld ook duurzamer, rechtvaardiger en beter willen maken.

Het hoofdkantoor is gevestigd in New York. Diligent heeft ook kantoren in Washington D.C., Londen, Galway, Boedapest, Vancouver, Bengaluru, München, en Sydney.  Meer informatie op diligent.com.

Over Galvanize

Galvanize, nu Diligent, bouwt software voor security, risk management, compliance en audit professionals. Hun HighBond platform biedt inzicht in risico’s, maakt het eenvoudig om compliance aan te tonen en helpt bij de groei van jouw audit, risk en compliance programma’s zonder extra kosten te maken.

Galvanize is now Diligent

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top