IIA Webinar: Audit Management Systemen – AuditBond

IIA Webinar: Audit Management Systemen – AuditBond

Maandag 15 november van 16:00 tot 17:00 verzorgen wij de webinar Audit Management Systemen – AuditBond voor de IIA.

Beschrijving

AuditBond omvat alle facetten die je van een flexibele tool voor auditmanagement verwacht: van planning, risk assessments en fieldwork tot analytics, issue management en reporting. Ontworpen om de efficiëntie te verhogen middels de ingebouwde best practices, automatisering en herhaalbaarheid binnen de gehele audit workflow.

AuditBond stelt het team in staat al hun auditactiviteiten te beheren, vanaf hun pc maar ook onderweg vanaf een telefoon of tablet. AuditBond levert inzicht voor de directie en topmanagers door middel van realtime dashboards en rapportages die letterlijk met één muisklik kunnen worden gegenereerd. AuditBond is een oplossing gebaseerd op het HighBond platform en beschikt over een krachtige data-analyse engine in de vorm van Robotics. Daarmee is het mogelijk om zowel controles als risico-inschattingen op continue basis te monitoren en tijdig inzichten te leveren als input voor strategische veranderingen.

Wil je meer te weten komen en zien van de mogelijkheden met AuditBond (onderdeel van het HighBond software platform van Galvanize)? Schrijf je dan voor deze webinar.

Over Conify – Control, Comply, Innovate

Conify is het nieuwe label van Coney Solutions. De focus ligt op data-driven GRC middels het HighBond platform van Galvanize en control monitoring met de process mining software van Process Diamond.

Wij helpen opdrachtgevers op transparante en betrouwbare wijze processen in de grip te houden en hierover te rapporteren. Hiervoor leveren wij software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance. Wij geloven dat technologieën als data-analyse en process mining een belangrijk hulpmiddel kunnen zijn bij GRC-vraagstukken.

Over Galvanize, a Diligent brand

Galvanize, een merk van Diligent, is de toonaangevende leverancier van bekroonde, cloud-based security, riskmanagement, compliance en auditsoftware voor enkele van ‘s werelds grootste organisaties. Het geïntegreerde HighBond platform biedt inzicht in risico’s, maakt het eenvoudig om compliance aan te tonen en helpt audit, risk en compliance programma’s te laten groeien zonder extra kosten. Meer dan 6.300 organisaties in 130 landen vertrouwen op HighBond om hun doelstellingen te bereiken, waaronder veel Fortune 1000 en S&P 500 bedrijven, honderden banken, fabrikanten, gezondheidszorg- en overheidsorganisaties. Of het nu gaat om het managen van threats, risk assesment, control measuring, het monitoren van compliance of het uitbreiden van de verzekeringsdekking, HighBond automatiseert handmatige taken, voegt organisatie brede gegevens samen in eenvoudig te delen dashboards en rapporten.

Programma
 • Introductie Conify en Galvanize
 • HighBond als data-driven GRC platform
 • De kracht van AuditBond
 • Live demo AuditBond:
  – Audit Planning
  – Uitvoering van een audit
  – Bevindingen en opvolging van bevindingen
  – Automatiseren van Risk Assessments door middel van data-analyse en robots
 • Afsluitende samenvatting en Q&A
Sprekers

Jeroen van Dijk werkt als Senior Sales en Implementatie consultant bij Conify. Jeroen heeft ruim 15 jaar ervaring met data-analyse in het GRC-domein en heeft o.a. gewerkt als IT-auditor en adviseur bij PwC. Het is de missie van Jeroen om interne beheersing meer data-gedreven te maken. HighBond is daar het perfecte platform voor, aangezien dit het enige platform is dat data-analyse volledig kan integreren met de audit en interne beheersing.

Mark Scheffer werkt als Sales Executive bij Conify. Mark heeft voor hij bij Conify kwam werken ruim 23 jaar ervaring op diverse strategische en operationele salesmanagementfuncties opgedaan, met name gericht op de automotive branche. Mark kreeg hier regelmatig te maken.

Doelgroep

Internal Audit teams die verder willen gaan dan de traditionele manier van auditing. Teams die voor data een rol weggelegd zien binnen de audit. Teams die het verhaal van de audit willen vertellen door middel van testresultaten en data en zodoende een meer strategische rol willen pakken. AuditBond stelt het auditteam in staat om de efficiëntie in haar aanpak te verhogen met de kracht van data en automatisering. Ook komen meer diepgaande inzichten naar boven die die helpen bij het kunnen adviseren van de directie en de bestuursraad.

Wil je meer te weten komen en zien van de mogelijkheden met AuditBond (onderdeel van het HighBond software platform van Galvanize)? Schrijf je dan voor deze webinar.

Galvanize is now Diligent

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top