Events – Upcoming webinars

EVENTS – UPCOMING WEBINARS

 

* Dinsdag 30 November: Efficiënt ISO27001 compliance aantonen

Onze collega’s Jeroen van Dijk en Mark Scheffer verzorgen op dinsdag 30 november van 15:00 tot 16:00 uur de webinar ‘Efficiënt ISO27001 compliance aantonen‘. Met een ISO27001 certificaat toont een organisatie aan dat het voldoet aan de eisen op het gebied van informatiebeveiliging. Maar hoe kom je op efficiënte wijze tot het aantonen van ISO27001 compliance? Een Information Security Management System (ISMS) helpt hierbij. Tijdens dit webinar nemen we je mee door de mogelijkheden die HighBond van Diligent (voorheen Galvanize) biedt. We laten onder andere zien hoe HighBond je inzicht geeft in de werking van jouw risicobeheersingsmaatregelen en procesmaatregelen gericht op informatiebeveiliging. En hoe je middels de issue tracker in HighBond overzicht houdt op uitzonderingen en de opvolging hiervan.

Over de sprekers:

Jeroen van Dijk werkt als Senior Sales en Implementatie consultant bij Conify. Jeroen heeft ruim 15 jaar ervaring met data-analyse in het GRC-domein. Hij heeft o.a. gewerkt als IT-auditor en adviseur bij PwC. Het is de missie van Jeroen om interne beheersing meer data-gedreven te maken. HighBond is daar het perfecte platform voor, aangezien dit het enige platform is dat data-analyse volledig kan integreren met de audit en interne beheersing.

Mark Scheffer werkt als Sales Executive bij Conify. Hiervoor heeft hij ruim 23 jaar ervaring op diverse strategische en operationele salesmanagementfuncties opgedaan, met name gericht op de automotive branche. Mark kreeg hier regelmatig te maken met compliance vraagstukken, denk aan ISO9001 en MOT (melding ongebruikelijke transacties). Door deze praktijkervaring kan hij kan zich goed in onze klanten verplaatsen. Voor het beheersen van dergelijke vraagstukken zou hij nu zeker een tool als HighBond inzetten.

* Dinsdag 18 januari 2022: Slim beheersen van IT-risico’s

Op dinsdag 18 januari 2022* van 14:00 tot 15:00 uur verzorgen wij de webinar ‘Slim beheersen van IT-risico’sAls je slim je IT-risico’s wilt managen, moet je eerst weten welke IT jij hebt. Denk aan servers, laptops, software, mobiele telefoons etc. Hoe kun je de bijbehorende risico’s beheersen? Welke controls dienen hiervoor te worden uitgevoerd? Tijdens deze webinar vertellen we meer over onze visie op het beheersen van IT-risico’s. Over het inzichtelijk maken van risicobeheersing door middel van een dashboard en demonstreren we de mogelijkheden in ITRMBond van Diligent (voorheen Galvanize)Van dagelijkse control uitvoering door middel van questionnaires, tot de resultaten hiervan gevisualiseerd in een storyboard.

* Deze webinar was eerst gepland op donderdag 9 december 2021.

Deelnemen?

Wil je deelnemen aan onze webinars? Schrijf je dan vrijblijvend in via onderstaande knop. Graag tot dan!

 

 

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top