Upcoming webinars 2022

UPCOMING WEBINARS 2022

Hieronder een overzicht van de Upcoming webinars 2022.

 

>> Dinsdag 18 januari: Slim beheersen van IT-risico’s

Op dinsdag 18 januari* van 14:00 tot 15:00 uur verzorgen wij de webinar ‘Slim beheersen van IT-risico’s’Als je slim je IT-risico’s wilt managen, moet je eerst weten welke IT jij hebt. Denk aan servers, laptops, software, mobiele telefoons etc. Hoe kun je de bijbehorende risico’s beheersen? Welke controls dienen hiervoor te worden uitgevoerd? Tijdens deze webinar vertellen we meer over onze visie op het beheersen van IT-risico’s. Over het inzichtelijk maken van risicobeheersing door middel van een dashboard en demonstreren we de mogelijkheden in ITRMBond van Diligent (voorheen Galvanize)Van dagelijkse control uitvoering door middel van questionnaires, tot de resultaten hiervan gevisualiseerd in een storyboard.

* Deze webinar was eerst gepland op donderdag 9 december 2021.

 

>> Dinsdag 8 maart: Process Mining met Process Diamond

Op dinsdag 8 maart van 10:00 tot 11:00 uur verzorgen wij samen met Process Diamond de webinar ‘Process Mining met Process Diamond’. Je hebt waarschijnlijk de term process mining al eens voorbij horen komen, maar wellicht heb je nog geen duidelijk beeld bij wat deze term precies inhoudt, en wat de mogelijkheden zijn van deze techniek. Of je bent je juist meer aan het verdiepen in de verschillende process mining pakketten die op de markt zijn. Tijdens deze webinar geven we een korte introductie over de achtergrond van process mining, welke data je nodig hebt om te kunnen process minen en geven we een demo van de mogelijkheden met Process Diamond

Deze webinar wordt in het Engels verzorgd vanwege de Process Diamond gastspreker uit Australië.

 

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top