Apache Log4J Update  

Apache Log4J Update  

Ten aanzien van de Apache Log4J kwetsbaarheid steunen wij op de informatie van onze leveranciers. Hieronder delen wij links naar de pagina’s van onze leveranciers voor zover zij update pagina’s voor Log4J hebben. Voor de volledigheid nemen we in dit overzicht zowel de leveranciers die verbonden zijn aan Coney Solutions (ons advanced analytics en process excellence label) als Conify (ons data driven GRC en control monitoring met process mining label) op.

Diligent (voorheen Galvanize) – ACL en HighBond 

Zie voor de laatste updates vanuit Diligent/Galvanize: https://community.wegalvanize.com/s/article/Update-on-the-Log4j-Vulnerability 
Voor vragen over de producten van Diligent/Galvanize neem contact op met: support@wegalvanize.com

Minit – Minit Analyst en Minit Dashboards

Minit heeft op dit moment geen informatie online beschikbaar gesteld. Minit heeft ons geïnformeerd dat Minit Analyst geen gebruik maakt van Apache en Log4J. Minit Dashboards maakt gebruikt van Qlik functionaliteit. Zie hier informatie van Qlik. Minit heeft ons geïnformeerd dat zij Qlik Sense Enterprise gebruiken in Minit Dashboards. Qlik Replicate, Compose, QEM products, GeoAnalytics en Data Catalyst worden niet gebruikt door Minit.

Voor vragen over de producten van Minit neem contact op met: support@minit.io

Precisely (voorheen Infogix) – Data360 Analyze

Zie voor de laatste updates vanuit Precisely/Infogix: https://support.infogix.com/hc/en-us/articles/4412637253267-Data360-Analyze-Log4j-Vulnerability-CVE-2021-44228

Voor vragen over de producten van Precisely/Infogix neem contact op met: support@infogix.zendesk.com

Process Diamond – Process Diamond process mining

Process Diamond heeft op dit moment geen informatie online beschikbaar gesteld. Process Diamond heeft ons geïnformeerd dat Log4J niet wordt gebruikt in het Process Diamond platform.

Voor vragen over de producten van Process Diamond neem contact op met: support@processdiamond.com

Contact?

Indien er specifieke technische vragen zijn verzoeken wij uitdrukkelijk eerst contact op te nemen met de supportafdeling van de betreffende leverancier. Mede omdat zij over de meest actuele informatie beschikken.

Indien er andere vragen spelen waarover je graag met ons in contact treedt, dan kun je ons bereiken via:

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top