Academy

Visual Analytics met Power BI

Visual Analytics met Power BI

Het goed en duidelijk kunnen visualiseren van jouw analyseresultaten is minstens net zo belangrijk als de analyse op zich. Wil jij weten welke visuals juist wel en welke juist niet geschikt zijn voor het visualiseren van een bepaalt analyseresultaat? En wil je leren hoe maak je zo’n dashboard maakt in Power BI? Bekijk dan onderstaande informatie over onze Visual Analytics met Power BI training van een halve dag!

Aanbod

 • Incompany

 • Remote

 • Classroom

 • Aantal dagen: 0,5

 • Tijd: 09:00-13:00 / 13:00-17:00

 • NL: +31(0)20 851 9700

 • BE: +32 (0)2 313 3005

Algemeen

Waarom deze training? 

Het doel van deze training is om professionals van alle niveaus binnen internal audit, risk- en finance functies te voorzien van basiskennis en -ervaring rond datavisualisatie met Power BI. Door middel van een hands-on interactieve training van een halve dag ervaren de deelnemers de mogelijkheden. De training is ontworpen om deelnemers te helpen bij het effectief visualiseren en communiceren van analyseresultaten die kunnen bijdragen aan het nemen van beter onderbouwde beslissingen.

Wat leer je tijdens deze training?

Tijdens deze interactieve sessie leer je onder andere:

 • De bekendste tools op de markt;
 • De voordelen van Power BI ten opzichte van Excel;
 • De “do’s & dont’s” op het gebied van datavisualisatie;
 • De basisbeginselen rond het gebruik van Power BI.

Wat kun je verwachten?

Een sterk praktische training die is gericht op het toepassen van de essentiële concepten van datavisualisatie in Power BI. Door middel van hands-on opdrachten leer je niet alleen de theoretische aspecten van datavisualisatie, maar pas je deze ook direct toe aan de hand van een casestudy.

Na afloop van de training zul je vertrouwd zijn met de basisbeginselen rond datavisualisatie en de belangrijkste basisconcepten en -functies van Power BI. Daarnaast heb je aan de hand van de casestudy je eerste dashboard gebouwd en daarmee hands-on ervaring opgedaan met het maken van een effectief en professioneel dashboard in Power BI. Deze kennis kun je vervolgens gebruiken voor jouw eigen analyses om resultaten te visualiseren en te delen met belanghebbenden binnen jouw organisatie.

Wanneer je je inschrijft voor deze training ontvang je instructies om de gratis versie Power BI op je eigen laptop te installeren.

Is voorkennis benodigd?

In principe is er geen voorkennis benodigd, belangrijk is een gezonde dosis enthousiasme om zelf met nieuwe technologie aan de slag te gaan.

Voor wie?

Voor wie is deze inspiratiesessie?

Data-analisten, business analisten, BI-specialisten, externe accountants, interne accountants, controllers, control managers, controle medewerkers, finance managers, business managers, performance reporting managers, sales managers, procurement managers, IT-auditors en EDP auditors.

Aanbod

Aanbod:

 • Incompany
 • Remote
 • Classroom
Tariefspecificatie

Tarief:

Tarief classroom training: €299,- per persoon*
Tarief incompany training: op aanvraag

* Incl. certificaat, excl. BTW.

Planning

Draai je telefoon een kwartslag om de tabel goed te kunnen lezen.

Donderdag 23 mei 2024 13:00 - 17:00 Visual Analytics met Power BI Halfweg (nabij Amsterdam) Direct inschrijven
Neem gerust contact met ons op voor informatie of het aanvragen van een incompany offerte.
Donderdag 23 mei 2024 13:00 - 17:00 Visual Analytics met Power BI Halfweg (nabij Amsterdam) Direct inschrijven
Neem gerust contact met ons op voor informatie of het aanvragen van een incompany offerte.
Scroll to Top