HighPoint: Virtueel GRC-event van het jaar!

HighPoint: Virtueel GRC-event van het jaar!

 

Harry Markopolos, de man die Bernie Madoff ten val bracht is de keynote speaker van het meest verwachte governance, risk en compliance (GRC) evenement van het jaar, gehost door Galvanize. In zijn keynote zal Markopolos, een moderne detective voor financiële fraude, historische fraudes ontleden en inzichten en instrumenten aanreiken om toekomstige fraude te analyseren en op te sporen. Deelnemers zullen waardevolle tips krijgen om potentieel catastrofale GRC-fouten aan het licht te brengen, zodat hun organisatie van de voorpagina kan blijven.

HighPoint is het toonaangevende GRC evenement vol met informatieve en actiegerichte GRC stories, technologische innovaties en inzichten van top experts uit de branche. Dit jaar bestaat het evenement uit actuele en inspirerende keynotes, diepgaande workshops en breakout sessies die allemaal gericht zijn op het leveren van de laatste GRC trends. De sessies bestrijken een breed scala aan relevante onderwerpen, van het integreren van machine learning in bestaande processen, tot het verdedigen van high-risk environments tegen de toename van cybercriminaliteit, tot het evolueren en volwassen maken van internal control- en SOX-programma’s.

“The pandemic and events of the past year radically changed the GRC industry, and GRC professionals need to evolve to meet the new challenges,” said Dan Zitting, CEO at Galvanize. “HighPoint brings together the best and brightest in GRC to uncover the latest trends, transform skill sets, and inspire the future. Speakers like Harry Markopolos provide unrivaled insight that is critical in this new era of risk.”

HighPoint biedt verschillende registratiepakketten aan zodat deelnemers:

  • Leren van top experts uit de branche over de meest actuele onderwerpen op het gebied van audit, risico, compliance en IT-beveiliging
  • Op de eerste rij zitten om de toekomst van Galvanize producten te zien
  • Kunnen netwerken en virtueel contact maken met mededeelnemers en Galvanize product experts

 

Over Galvanize

Galvanize, een merk van Diligent, is de toonaangevende leverancier van bekroonde, cloud-gebaseerde beveiliging, risicomanagement, compliance en auditsoftware voor enkele van ‘s werelds grootste organisaties. Het geïntegreerde HighBond platform biedt inzicht in risico’s, maakt het eenvoudig om compliance aan te tonen en helpt audit, risk en compliance programma’s te laten groeien zonder extra kosten. Meer dan 6.300 organisaties in 130 landen vertrouwen op HighBond om hun doelstellingen te bereiken, waaronder veel Fortune 1000- en S&P 500-bedrijven, en honderden banken, fabrikanten, organisaties in de gezondheidszorg en overheidsorganisaties. Of het nu gaat om het beheren van bedreigingen, het beoordelen van risico’s, het meten van controles, het bewaken van de naleving of het uitbreiden van de verzekeringsdekking, HighBond automatiseert handmatige taken, voegt organisatiebrede gegevens samen en verspreidt deze in eenvoudig te delen dashboards en rapporten.

Wil je meer te weten komen over HighBond? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, wij denken graag met je mee!

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top