Diligent Leader in Forrester Wave GRC Software Q4 2023

Diligent zet met ‘Diligent One’ de standaard voor Modern Governance volgens Forrester Wave

In het 2023 Q4 Forrester Wave report wordt Diligent erkend als Leader op het gebied van Governance, Risk en Compliance Software. Forrester, dat uitgebreid onderzoek doet naar bedrijven in de technology en governance sector, benadrukt Diligent’s positie als toonaangevende speler in de branche.

Volgens Forrester is Diligent met het deze zomer gelanceerde Diligent One platform een voorloper op het gebied van modern governance-oplossingen. Forrester gaf het Diligent One platform de hoogste score in 14 categorieën waaronder: User experience, Risk management, Audit & regulatory management, Integrations en Market presence. Diligent’s visie en “AI-powered” product roadmap wordt hoog gescoord door Forrester vanwege onderwerpen als AI-accelerated audit, predictive risk intelligence en AI-supported regulatory management.

Het Diligent One platform centraliseert GRC-reporting, biedt een eenduidig perspectief op risico’s en levert waardevolle inzichten in één geconsolideerd overzicht. Diligent One biedt het breedste scala aan GRC-applicaties verenigd in één platform om bestuurders te ondersteunen bij het nemen van cruciale beslissingen. Het platform omvat Risk, Audit, Governance, Compliance en ESG, maar ook mogelijkheden voor bijvoorbeeld Analytics & Automation en Board Reporting. Het Forrester Wave report benadrukt dat Diligent’s focus op innovatie en continue verbetering het onderscheidt maakt ten opzichte van andere spelers in de markt.

Marco Hill van Conify, reageert enthousiast op de erkenning in het rapport: “We zijn blij dat Forrester de inspanningen op het gebied van modern governance van Diligent heeft erkend. Dit bevestigt onze toewijding aan het leveren van hoogwaardige oplossingen die organisaties helpen bij het bereiken van effectief en transparant bestuur.

Download hier een gratis exemplaar van het Forrester Wave report voor GRC-platformen en ontdek waarom Diligent tot Leader is uitgeroepen.

De juiste GRC-oplossing voor jouw organisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op om samen te bespreken hoe HighBond (als onderdeel van Diligent One) hierbij zou kunnen ondersteunen.

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top