Services

Data2GRC

DATA2GRC ONDERSTEUNING

Als implementatiepartner van verschillende oplossingen zien we een toenemende behoefte aan operationele data in de governance, risk en compliance oplossing. Het mooie, juist in deze hoek liggen geweldige kansen.

Veel van onze sparringspartners geven aan ‘graag te willen maar niet te kunnen’. De juiste middelen zijn niet beschikbaar. Maar juist door dicht bij bestaande technologie te blijven is er veel meer mogelijk dan vaak gedacht. We maken gebruik van je huidige GRC-pakket, je huidige controls, je huidige BI-oplossing en je huidige data-extractie. Met de beschikbare ingrediënten en het juiste recept kunnen we een mooi gerecht serveren. Wij brengen de beschikbare middelen bij elkaar en gaan op basis hiervan aan de slag.
 
Onze ondersteuning door middel van een praktische en gedegen aanpak waarbij we een aantal kritische of arbeidsintensieve controls automatiseren noemen wij Data2GRC.
  • Arbeidsintensieve controls laten automatiseren? Dat is Data2GRC.

  • Operationele data als input voor jouw GRC-vraagstukken.

  • Wij sluiten aan bij jouw BI-tool en IT-omgeving of pakken door met Power BI.

  • Uiteraard ook mogelijk in jouw eigen locale omgeving in plaats van de cloud.

  • Wil je dit zelf kunnen? Wij leren het je graag.

Conify Data to GRC Dashboards

STEL JE VOOR

Het intrekken van rechten voor teamleden die uit dienst gaan wordt dagelijks automatisch getoetst. En de resultaten worden dagelijks bijgewerkt op een dashboard. Uitzonderingen die buiten de acceptatiegrens vallen worden direct gerapporteerd voor opvolging via een mail. Moeilijk? Nee, veel van de beschikbare tooling kan dit. Alleen nog lang niet alle GRC-tools beschikken over dashboards hiervoor. En nog lang niet alle GRC-tools kunnen de koppeling naar operationele data maken.

KAN IK NU STAPPEN MAKEN?

Moet ik dan meteen maar overstappen naar een andere GRC-oplossing? Dat is wat ons betreft nog niet gezegd. Een GRC-oplossing implementeer je voor meerdere jaren. Wij zeggen altijd gemiddeld 7 jaar voordat je gaat oriënteren op een nieuwe.
 
Toch wil jij nu de stap maken en een aantal kritische of arbeidsintensieve controls automatiseren. Dat noemen wij Data2GRC. Een praktische en gedegen aanpak om om een aantal van jouw controls te automatiseren. Als jouw GRC-oplossing daar mogelijkheden voor biedt dan brengen we de resultaten van de controls naar jouw oplossing. Als jouw GRC-oplossing niet beschikt over dashboards dan realiseren we de dashboards in de BI-tool van jullie keuze. Geen voorkeur en geen geschikte oplossing? Geen nood, dan pakken we door met Power BI. Desgewenst kan dit gehost worden in de cloud, maar we vinden het belangrijker aan te haken bij jouw IT-omgeving.
Conify data 2 grc

Nieuwsgierig geworden?

Ben je benieuwd wat wij voor jou zouden kunnen betekenen? Maak gerust vrijblijvend een afspraak om kennis te maken of advies te vragen. We denken graag met je mee.
Scroll to Top