Conify op Big Data Expo

Conify op Big Data Expo

Conify is aanwezig op de Big Data Expo op dinsdag 12 september en woensdag 13 september 2023 in de Jaarbeurs in Utrecht. Het evenement, dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt, heeft dit jaar een overvloed aan sprekers met kennis van nieuwe technologieën, trends en inzichten in de wereld van data. Naast de vele interessante keynotes, lezingen en round tables zijn meer dan 100 innovatieve exposanten aanwezigen om je te laten inspireren en adviseren op het gebied van datamanagement en data.

‘Maak betere bedrijfsbeslissingen op basis van data’

Met exposanten variërend van gerenommeerde techgiganten tot opkomende start-ups, biedt de Big Data Expo een uitgebreid overzicht van de snel evoluerende datawereld. Bezoekers krijgen de kans om de nieuwste tools en platformen te ontdekken die organisaties helpen om waardevolle inzichten uit hun data te halen. De Big Data Expo in de Jaarbeurs Utrecht biedt bezoekers een kans om de toekomst van data-analyse van dichtbij te ervaren. Of je nu een data professional bent, een zakelijke beslisser, of gewoon nieuwsgierig naar de mogelijkheden van data, dit evenement heeft voor iedereen wat te bieden.

Conify stand

Conify levert technologie op het gebied van Governance, Risk en Compliance (GRC), data-analyse en process mining. Ook bieden wij voor specifieke ERP-systemen connectors en standaard analyses die je meteen kunt gebruiken. Bijvoorbeeld op het gebied van P2P of O2C voor SAP. Hiermee is de stap naar continuous monitoring snel gezet. De oplossingen van Precisely en DAB staan bij ons centraal op Big Data Expo 2023. Daarnaast brengen we een nieuwe manier van beheersing van dashboards: de analytics governance oplossing van Wiiisdom! 

De stand van Conify vind je op nummer 164. Daar staan Bart Roeleveld, Marco Hill en Sanne van der Gulik om je meer te vertellen over de technologie, de implementatie ondersteuning en de trainingen die Conify aanbiedt. Natuurlijk denken zij ook graag met je mee over jouw uitdagingen en kansen op het gebied van technologie en data. Zien we je daar? Wil je alvast een afspraak maken om daar samen een kop koffie te drinken, registreer je dan via onderstaande link en stuur een mail naar salesteam@conify.nl.

Gratis aanmelden voor de Big Data Expo kan via deze link: https://www.bigdata-expo.nl/nl/de-beurs/aanmelden-bezoekers?exhibitor=tAZeT7FQRyIiFIa7v37c

 

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top