Big Data Expo 2023

Build your trust on data

Trots kijken we terug op twee succesvolle dagen als exposant op de Big Data Expo in de Jaarbeurs Utrecht, die helaas nu tot een einde is gekomen. Het was een mooie ervaring om deel uit te maken van dit dynamische evenement, waar we de kans kregen om de data-analyseoplossing ‘Data360 Analyze‘ van Precisely en andere innovatieve oplossingen te presenteren aan een publiek vol gepassioneerde professionals. Bedankt aan iedereen die onze stand bezocht en de inspirerende gesprekken die we voerden. Hoewel de expo voorbij is, blijven we gedreven om de mogelijkheden van data te verkennen en te benutten. Blijf met ons in contact voor meer ontwikkelingen op het gebied van data en technologie.

Is je nog een vraag te binnen geschoten of wil je eens sparren over hoe data en technologie jou zouden kunnen helpen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek, we denken graag met je mee: Contact – Conify

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top