Activiteiten België voortgezet vanuit Nederland

Activiteiten Coney Solutions B.V. België voortgezet vanuit Nederland

Als onderdeel van haar groeiambities heeft Coney besloten om de activiteiten vanuit haar Belgische entiteit Coney Solutions B.V. per 19 december voort te zetten vanuit Nederland. De beslissing hebben we genomen na het heroverwegen van de kwaliteit van onze dienstverlening en het streven naar optimalisatie van onze operatie. Wij denken dat we onze huidige diensten op het vlak van data-analyse, process mining en GRC beter kunnen uitvoeren vanuit een team  waarin de ervaringen gebundeld worden. Tegelijk met het opheffen van de entiteit in België hebben we een nieuwe entiteit in Nederland opgericht. De activiteiten die voorheen werden uitgevoerd door de Belgische entiteit zullen nu worden voortgezet vanuit Nederland onder:

  • Coney Solutions B.V. waar het gaat om consultancydiensten en inspiratietrainingen.
  • Conify Technology B.V. waar het gaat om de verkoop van software, implemenatieondersteuning en toolgerichte training.

Hoewel de Belgische entiteit is opgeheven blijven we toegewijd aan onze Belgische klanten en de Belgische markt. Klanten, leveranciers en partners zullen inhoudelijk niets merken, administratief zullen zij worden overgezet naar de Nederlandse entiteiten, waarbij wij blijven streven naar hoogwaardige producten/diensten en klanttevredenheid.

Heb je vragen? Schroom dan niet contact met ons op te nemen.

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top