SOFTWARE

Data Analytics

Control, Comply, Innovate

DATA ANALYTICS OPLOSSINGEN

ACL Analytics, de (audit) analytics software van Diligent, is speciaal ontworpen om audit, risk en compliance professionals te ondersteunen met het snel en eenvoudig analyseren van (grote hoeveelheden) data. ACL Analytics herkent (automatisch) uitzonderingen en afwijkingen die jouw bedrijf blootstellen aan risico’s. ACL Analytics gaat veel verder dan een eenvoudige analytische oplossing of BI-technologie - het omvat de toegang tot data, rapportages en workflow tasks van begin tot eind.

De business analytics software van Precisely geeft de business analist of data-analist binnen jouw organisatie een tool in handen waarmee overzichtelijk data-analysevraagstukken kunnen worden uitgewerkt en stakeholders mee kunnen worden genomen door de gekozen aanpak. Data360® Analyze combineert data-integratie en data-analyse in één oplossing, waardoor je snel tot waardevolle inzichten komt.

Het analyseren van data in een SAP®-omgeving levert unieke uitdagingen op, niet in de laatste plaats vanwege de grote hoeveelheid benodigde (technische) kennis. De oplossingen van dab vegen al deze uitdagingen van tafel! Deze end-to-end oplossingen combineren data-toegang en -extractie met een zeer uitgebreide suite van voorgedefinieerde analyses en de beoordeling van de gesignaleerde uitzonderingen in SAP® zelf.

Scroll to Top