Conify nieuwe reseller van KYP.ai

Conify nieuwe reseller van KYP.ai

Conify is er trots op haar partnership met KYP.ai aan te kondigen. KYP.ai heeft de afgelopen jaren veel indruk gemaakt in de markt met haar Productivity 360°-cloudplatform. Dit platform zet technologie in gericht op Operations Steering en Transformation Intelligence. Die technologie is gebeaseerd op kunstmatige intelligentie (AI).
 

Het Productivity 360°-cloudplatform combineert process mining en task mining technieken om bedrijven vanaf dag één inzicht te geven, te laten begrijpen en te handelen naar hoe werkzaamheden binnen de organisatie worden uitgevoerd. De werkelijkheid is hierbij leidend. Conify gelooft dat de technologie van KYP.ai organisaties kan helpen processen nog beter te beheersen en optimaliseren. Met deze samenwerking zal Conify de producten van KYP.ai integreren in haar bestaande aanbod van softwareoplossingen op het gebied van data driven Governance, Risk en Compliance (GRC). 

“Het partnerschap met KYP.ai biedt ons de kans om onze klanten geavanceerde technologie aan te reiken, waarmee ze snel hun processen van het begin tot het eind kunnen monitoren. Processen verbeteren, werkzaamheden efficiënter uitvoeren en meer waarde halen uit procesdata wordt veel eenvoudiger!” zegt Marco Hill, directeur van Conify Technology. “KYP.ai’s expertise in kunstmatige intelligentie en geavanceerde data-analyse is van enorme voor onze klanten.”

Felix Haeser, Head of Customer and Partner Success at KYP.ai adds: “Conify’s recognition of KYP.ai’s Productivity 360° cloud platform is truly gratifying. Our focus on AI-driven Operations Steering and Transformation Intelligence has been well-received in the market. Especially in the GRC environment we now have a strong and collaborative market proposition which is well in line with our DNA. This partnership signifies a shared commitment to empowering organizations with cutting-edge technology for enhanced process management and optimization.”

Know Your Potential (KYP.ai)

KYP.ai is opgericht in 2018 en is gevestigd in Berlijn. Het bedrijf past kunstmatige intelligentie toe om impactvolle productiviteitsdata te verzamelen en inzichtelijk te maken. Hiermee krijgen klanten de kans krijgen hun resultaat te verbeteren door slimme inzichten. In september 2023 kondigde KYP.ai de afronding aan van een Series A-investeringsronde, waarna het totaal opgehaalde kapitaal 17,5 miljoen euro bedraagt. 

KYP.ai is actief op vijf continenten in de sectoren technologie, verzekeringen, gezondheidszorg, nutsbedrijven, business process outsourcing (BPO) en logistiek.  

People, Process, Technology

KYP.ai zet zijn AI-ondersteunde technologie in om data ten aanzien van medewerkers, processen en technologie binnen organisaties te verzamelen voor productiviteitsinzichten. Dit resulteert er doorgaans in dat de investering in de technologie binnen drie maanden is terugverdiend.  

KYP.ai biedt met het Productivity 360°-cloudplatform organisaties de kans holistisch te veranderen door te kijken naar medewerkers, processen én technologie. Het platform biedt verschillende oplossingen: 

  • Ongoing Operations Steering: Optimaliseer de operationele productiviteit van individuen en teams. Denk hierbij aan efficiëntie, maar ook welzijnsaspecten als work-life balance en Hybrid Workforce Management (HWM). 
  • Automated Discovery: Verbeter de customer experience en optimaliseer verwerkingskosten. Denk aan mogelijkheden op het gebied van Process Discovery & Compliance en een ROI-Driven Automation Pipeline. Welke varianten en complexiteit zitten er in het uitvoeren van jouw bedrijfsprocessen? Zijn er mogelijkheden om processen te automatiseren? Waar komt compliance in het geding bij de uitvoering van processen? 
  • Technology Pulse: Effectiviteit van technologie verbeteren en duurzaamheid stimuleren. Op een betrouwbare wijze rapporteren over de inzet van technologie. Denk aan het monitoren van hardware performance, responsetijd van applicaties, het gebruik van shadow IT en het ware gebruik van applicaties door medewerkers. 

Meer informatie?

Wil je meer te weten komen over hoe jij de oplossingen van KYP.ai zou kunnen inzetten binnen jouw organisatie? Bekijk deze pagina op onze website of neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Natuurlijk kan je ook meteen een meeting inplannen Marco Hill via onderstaande knop. Kies daarbij voor ‘Gratis (Data driven) GRC advies’. 

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top