Kom jij ons team versterken?

Voor de uitbreiding van ons Conify team zijn wij op dit moment op zoek naar een GRC Consultant!

Waarom werken bij Conify?

Je maakt deel uit van een relatief klein, maar betrokken team waarin iedereen samenwerkt om voor onze klanten het beste resultaat te behalen. Iedereen voegt iets toe aan het team, we zijn complementair aan elkaar en open naar elkaar. Onze data-driven oplossingen, gecombineerd met onze kennis van het domein en aanpak gebaseerd op jarenlange ervaring maakt dat wij onze klanten kunnen helpen slimmer, beter en/of efficiënter te werken.

Wie zijn wij?

Conify is reseller binnen de Benelux van het HighBond platform van Galvanize en een process mining oplossing. Daarnaast ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij process mining opdrachten, risk & control management en audit management. Ten laatste trainen wij zowel professionals als studenten in het gebruik van onze tools, maar ook inspireren we graag en delen onze mindset! Data-driven in control zijn is de rode draad door onze software, services en trainingen.

Wij hebben een kantoor in de Suikersilo in Halfweg (naast Amsterdam), maar werken op dit moment voornamelijk vanuit huis. Daarnaast zijn we normaliter regelmatig bij onze klanten te vinden. Onze klanten bevinden zich met name in en rond de randstad.

Conify is powered by Coney Solutions. Het Conify team bestaat momenteel uit circa 10 personen. Onze GRC, data-analyse en process mining specialisten werken op uiteenlopende opdrachten voor banken, verzekeraars, opleidingsinstellingen, gemeenten, etc. Voornamelijk binnen de domeinen finance, internal control en operational excellence. Bij deze opdrachten maken zij gebruik van de tools die wij verkopen of de tools die de klant in huis heeft, onze kennis gebruiken we om de klant te ondersteunen door middel van een data-driven aanpak op het vraagstuk dat speelt.

Conify

Control, Comply, Innovate | Wij leveren software, ondersteuning en training op het vlak van Governance, Risk en Compliance (GRC), ondersteunt door data-analyse en process mining.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top