Diligent

Controls Management

CONTROLS MANAGEMENT

Diligent's Controls Management solution helpt organisaties bij het beheren en automatiseren van hun internal control program. Spreadsheets en andere legacy tools zijn niet toereikend om de complexiteit van SOX, ITGC, ICFR en OMB A-123 efficiënt te managen. Daarnaast bieden zij niet de assurance die jij nodig hebt.

Het centraal beheren en automatiseren van control testing en workflows verhoogt de productiviteit van het team en zorgt ervoor dat de three lines of defense effectief kunnen worden ingezet. Met behulp van de Controls Management oplossing binnen het Diligent One Platform vergroot je de assurance en kan compliance binnen tijd en budget worden behaald. Hierdoor neemt het vertrouwen van de C-suite en investeerders toe.

Wil jij weten of de Controls Management oplossing van het Diligent One GRC platform (voorheen HighBond) voor jou de juiste oplossing is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en stel jouw vragen aan één van onze experts.

"SOX & internal control management. Reduce costs and increase assurance by automating manual and repetitive work."

ControlsBond

Controls testing & Oversight

 • Met één dashboard inzicht in de totale status van de controle: wat is getest en wat niet? Wat werkt effectief en wat niet?
 • Bouw geautomatiseerde workflows om proceseigenaren te betrekken en de first line of defense te laten ondersteunen bij het testen van controls en het identificeren en verhelpen van issues.
 • Haal data uit bedrijfsapplicaties als SAP en Salesforce om control testing waar mogelijk te automatiseren.
 • Maak foto's van bewijsmateriaal tijdens walkthroughs en tests met behulp van de mobiele app.

Centralized risk & control library

 • Bouw een risk en control library op door informatie te importeren vanuit Excel of gebruik de ingebouwde SOX COSO en SOX ITGC frameworks. 
 • Beredeneer low-risk of non-key controls.
 • Harmoniseer controls die voldoen voor regelgevingen.
 • Update risks of controls en voer de wijzigingen door in alle toepasselijke internal control projecten.
ControlsBond
ControlsBond

Reporting & certification

 • Genereer rapporten voor het management, PMO of external auditors; per entiteit, proces, controlestatus of issue.
 • Demonstreer aan de CEO en CFO dat functieoverschrijdende leidinggevenden de testresultaten hebben gereviewd en sub-certified zijn voor SOX 302.
 • Krijg een real-time Assurance Report Card.
 • Traceer, herstel en rapporteer over gebreken binnen één platform.

WAAROM KIEZEN VOOR DE CONTROLS MANAGEMENT OPLOSSING VAN DILIGENT?

stap 1

Bespaar tijd en kosten door het minimaliseren van dubbel werk, het automatiseren van assessments en workflows en het gebruik van pre-built templates en frameworks.

stap 2

Schakel proceseigenaren en de first line of defense in om controls te testen en issues te verhelpen binnen één platform.

stap 3

Deel real-time updates over compliance issues, remediation tasks en certificeringsstatus.

step4-logo

Vergroot het vertrouwen van het management en beleggers door de assurance te bieden die zij nodig hebben.

step5-logo

Maak medewerkers gelukkig. Deze module werkt volledig in de cloud, de moderne UI is intuïtief en eenvoudig te leren gebruiken.

Scroll to Top