Diligent

Audit Management

AUDIT MANAGEMENT

Diligent's Audit Management solution omvat alle facetten die je van een flexibele audit management oplossing verwacht: van planning, risk assessments en fieldwork tot analytics, issue management en reporting. Ontworpen om de efficiëntie te verhogen middels de ingebouwde best practices, automatisering en herhaalbaarheid binnen de gehele audit workflow.

Audit Management binnen het Diligent One GRC Platform stelt het team in staat al hun auditactiviteiten te beheren. Levert inzicht voor de directie en topmanagers door middel van realtime dashboards en eenvoudig te genereren rapportages. Het integreert krachtige analytics om bedrijfsrisico's te volgen en tijdig inzichten te leveren als input voor strategische veranderingen. 

Wil jij weten of de Audit Management oplossing van het Diligent One GRC platform (voorheen HighBond) voor jou de juiste oplossing is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en stel jouw vragen aan één van onze experts.

"Easy-to-use software for audit professionals to efficiently manage the entire audit workflow."

AuditBond

Audit Planning & Workflow

 • Creëer risk-based audit plans voor het hele audit universe om de assurance te bieden dat risico's van jouw organisatie effectief worden gemanaged.
 • Plan en beheer auditprojecten voor efficiënt projectmanagement.
 • Verminder re-work door een library te onderhouden met eerdere audits, workflow templates en risico- en controlematrices.
 • Voer fieldwork offline op locatie uit met de mobiele apps en offline modus.
 • Verzend rechtstreeks verzoeken naar proceseigenaren met ingebouwde e-mail- en reminderfunctionaliteit.
 • Zorg voor begeleidende notities en in-line to-do's om beoordelingen sneller te laten verlopen en aftekenmogelijkheden om ervoor te zorgen dat het werk wordt voltooid.

Issue Management & Reporting

 • Krijg realtime inzicht in alle audits en drill down naar de status, bevindingen en remediation plans in individuele dashboards.
 • Maak rapporten met één muisklik om stakeholders op de hoogte te houden.
 • Verzamel alle issues die tijdens de audits gevonden zijn, om herstelacties per eigenaar te volgen met geplande follow-ups, reminders en notificaties.
 • Verzamel assurance over risico's in jouw enterprise risk management framework.
AuditBond
AuditBond

Integrated Analytics & Robotics

 • Maak middels de ingebouwde data connectors direct verbinding met iedere gewenste gegevensbron om 100% van de data te analyseren. Er zijn onder andere connectors voor SAP en Oracle.
 • Automatiseer het monitoren van operationele controleprocessen zoals P2P, SoD, payroll, general ledger analysis, AP analysis, vaste-activabeheer, access control, SOX en AML.
 • Automatiseer en volg real-time KPI's/KRI's in dashboards voor performance en risk monitoring.
 • Pas machine learning en prescriptive analytics toe met R- en Python-integratie, plus ingebouwde machine learning algoritmen om antwoorden te vinden op vragen die je nooit had gedacht te stellen.
 • Behoud van een volledig analytics audit trail, om ervoor te zorgen dat jouw werk volledig verdedigbaar is tegenover regelgevers, externe auditors en bij onderzoeken.

WAAROM KIEZEN VOOR DE AUDIT MANGEMENT OPLOSSING VAN DILIGENT?

stap 1

Vergroot de teamcapaciteit met gestandaardiseerde templates en workflows, herbruikbare risk en controle matrices, project-roll-forwards en met een klik beschikbare rapporten

stap 2

Verhoog de audit efficiency met een ingebouwde audit trail van alle activiteiten en het uploaden van bewijsstukken

stap 3

Verbeter de samenwerking binnen het team en binnen de organisatie met soepelere workflows en snellere reacties

step4-logo

Integreer analyses voor 100% zekerheid over belangrijke key controls en compliance requirements

step5-logo

Verbind en deel ideeën via het online gebruikersforum. Sluit je aan bij een lokale gebruikersgroep of volg trainingen om jouw vaardigheden te vergroten

Scroll to Top