KYP.ai

Productivity 360°

People, Process, Technology

Het Productivity 360°-cloudplatform van KYP.ai combineert process mining en task mining technieken om bedrijven vanaf dag één inzicht te geven, te laten begrijpen en te handelen naar hoe werkzaamheden binnen de organisatie worden uitgevoerd. De werkelijkheid is leidend, we maken gebruik van actuele data.

Conify gelooft dat de technologie van KYP.ai kan helpen processen nog beter te beheersen en optimaliseren. Processen verbeteren, werkzaamheden efficiënter uitvoeren en meer waarde halen uit procesdata wordt veel eenvoudiger doordat we direct gebruik maken van operationele data.

 • Vanaf dag één inzicht in de werking van processen

 • Snelle implementatie van het cloud platform en bijbehorende agents

 • Technologie vaak binnen 3 maanden terugverdiend

 • Veranderen door holistisch inzicht op basis van handelingen, processen en technologie

youtube-video-thumbnail

Productivity 360°-cloudplatform

KYP.ai biedt met het Productivity 360°-cloudplatform organisaties de kans te veranderen en/of te verbeteren door te kijken naar handelingen van medewerkers, processen én technologie. Dat kan zowel holistisch als op detailniveau. 

 • See: KYP.ai biedt krachtige mogelijkheden voor het vastleggen, analyseren en visualiseren van data, zodat bedrijven een duidelijk en uitgebreid beeld krijgen van hun activiteiten en prestaties. Ontdek welke verborgen patronen en onbenut potentieel er in jouw gegevens schuilen.

 • Understand: Diepgaande inzichten en gedetailleerde analyses van KYP.ai, waardoor organisaties de data kunnen interpreteren en waardevolle patronen, trends en kansen kunnen ontdekken. Ontdek welke inzichten en baanbrekende verbeterideeën slechts één muisklik verwijderd zijn.

 • Change: Actiegerichte aanbevelingen van KYP.ai, waarmee bedrijven weloverwogen beslissingen kunnen nemen en op ROI georiënteerde transformatie-initiatieven kunnen ontplooien. Ontdek wat jij kunt doen om de manier waarop jouw organisatie werkt te transformeren.

Het platform biedt hiervoor verschillende oplossingen: Ongoing Operations Steering, Automated Discovery en Technology Pulse.

Ongoing Operations Steering

Direct inzicht in de operationele productiviteit van medewerkers en teams binnen jouw organisatie brengt je in de positie op ieder moment weloverwegen beslissingen te kunnen nemen. De magie stopt echter niet bij zichtbaarheid alleen. Met de geavanceerde AI-analyses krijg je snel inzicht in patronen en inefficiënties. De krachtige intelligentie optimaliseert niet alleen de dagelijkse werkzaamheden, maar brengt ook de beste automatiseringskandidaten in kaart. Hierdoor wordt het mogelijk veranderingen in een hoog tempo en op een grote schaal door te voeren. Naast efficiëntie, kunnen ook welzijnsaspecten als work-life balance en Hybrid Workforce Management (HWM) worden geoptimaliseerd.

Automated Discovery

Verbeter de ervaring van de eindgebruiker door direct verbeteringen door te voeren op basis van de werkelijke data verkregen uit het proces. Optimaliseer hierdoor de verwerkingskosten. Denk ook eens aan mogelijkheden op het gebied van process discovery en compliance. Welke procesvarianten, welke controls en welke complexiteit zitten er in het uitvoeren van jouw bedrijfsprocessen? Zijn er mogelijkheden om processen te automatiseren of stappen te reduceren? Waar komt compliance in het geding bij de uitvoering van processen, maar ook waar bij het reduceren van processtappen. 

01_kyp_ai_GenAI_tool_use_team_view

Technology Pulse

Tech Pulse-componenten maken het mogelijk beslissingen over software en hardware te nemen op bedrijfs-, proces- en eindgebruikersniveau. Het geeft jou de benodigde inzichten om de effectiviteit van technologie te verbeteren, duurzaamheid te stimuleren en op betrouwbare wijze over de inzet van technologie te rapporteren.

Data die wordt verzameld bij het monitoren van hardware in combinatie met procesgerelateerde informatie is een geweldige bron van informatie voor IT- en procesanalisten. Het stelt hen in staat om datagestuurde beslissingen te nemen en proactief te handelen. Notificaties kunnen het gedrag van eindgebruikers direct beïnvloeden, wat leidt tot een efficiënter gebruik van applicaties en/of IT-apparatuur.

Voorbeelden:

 • Kostenbesparingen door optimalisatie van licentiegebruik;

 • Real-time gegevensverzameling over hardware- en netwerkproblemen;

 • Hogere productiviteit door optimalisatie van applicaties met een trage laadtijd;

 • Gebruik van shadow-IT monitoren.

Geïnteresseerd?

Als je meer wilt weten over de mogelijkheden van KYP.ai neem dan gerust contact met ons op. We staan je graag te woord om al jouw vragen te beantwoorden, een demo te verzorgen of toe te lichten hoe KYP.ai voor jouw specifieke vraagstuk kan worden ingezet.

Scroll to Top